⬆️ Переможці в номінації Search Innovation
Google Partner

Скільки коштує розкрутка сайту?

Автор:
Менеджер з розвитку проектів
5,00 1 оцінка
0 коментарів
Скільки коштує розкрутка сайту?

Як зрозуміти, скільки дійсно коштує розкрутка сайту? Послуга одна, а відмінності у цінах підрядників — широкі: різні агенції діджитал-маркетингу можуть просити за розкручування сайту від 7000 грн. до 170 000 грн. на місяць. Й навіть це — не межа.

Чи можна визначити справедливу вартість просування сайту, аби не переплачувати підряднику?

Звісно, можна. Але для цього давайте розберемося в питаннях ціноутворення та переліку опцій, що входять до цієї послуги.

Що входить у вартість розкручування сайту?

Мета просування сайту – виведення його на перші позиції у результатах пошуку Гугла за цільовими запитами.

У залежності від запитів, які ви обрали для просування, можна виконати різні завдання:

  1. Збільшити кількість трафіку на сайті, аби надалі працювати з ним за допомогою Google Ads, реклами в соціальних мережах та інших інструментів лідогенерації.
  2. Просто збільшити відвідуваність сайту, якщо це інформаційний ресурс, який ви монетизуєте за рахунок реклами або реферальних програм.
  3. Сконцентруватися на залученні комерційного трафіку, аби отримувати клієнтів з органічної видачі Гугла.

Можливі й інші варіанти, але основна думка полягає в тому, що вибір запитів для розкрутки має бути усвідомленим.

Роботу над просуванням сайту можна порівняти з виробництвом смартфонів: це постійне вдосконалення технологій та безперервні змагання з конкурентами. Погодьтеся, неможливо створити смартфон, який залишиться в топі на багато років, незважаючи на розвиток технологій та зміни уподобань споживачів.

Така ж ситуація і з сайтом: неможливо провести одноразову оптимізацію сайту, що забезпечить йому місце в топі на віки.

Чому?

  1. Алгоритми пошукової системи Гугл постійно оновлюються, що веде до зміни вимог до сайтів, їх дизайну, структури, контенту.
  2. Звички користувачів змінюються, і прикладів цьому — безліч. На наших з вами очах відбулася глобальна міграція користувачів з десктопної у мобільну версію сайтів. А бажання замовляти онлайн, мінімізувати очікування та дотики з будь-ким диктують геть інші вимоги до функціоналу сайту. Поява нових товарів, послуг, глобалізація ринків призводять до виникнення нових пошукових запитів та зміни вже існуючих інтентів (цілей запитів).

Ваш підрядник з SEO має не тільки відстежувати подібні оновлення, а й проводити кропітку роботу, аби усі складові сайту відповідали «останнім віянням моди» Гугла та поведінці користувачів. Інакше сайт втратить позиції, а ви — трафік.

Чому у вас так дорого, якщо інші пропонують вдвічі дешевше?

Розкрутка сайту — назва послуги, яка може містити різне наповнення. Обираючи підрядника, вивчіть перелік робіт, які він зобов’язується проводити у межах бюджету проєкту. Порівнюючи переліки від різних компаній, вам стане більш зрозуміло, чому відрізняється ціна розкручування сайту.

Для прикладу, ви можете ознайомитися з переліком завдань з SEO нашої команди тут.

Крім переліку, необхідно також уточнювати обсяг робіт. Наприклад, робота з семантичним ядром сайту – базове завдання для розкручування сайту, яке виконують усі підрядники.

Але можна брати в роботу одну сторінку за період, а можна — 30. В обох випадках завдання з розширення семантичного ядра буде виконаним, але результат ви отримаєте зовсім різний, а відповідно, для показників вашого сайту — і різний ефект.

Якщо ви не уточнюєте кількість сторінок для опрацювання, то можете помилково припустити, що команда роздмухує бюджет на роботи.

Аналогічні питання стосуються й аналізу сторінок на відповідність Інструкції для асесорів Гугла.

Ця Інструкція є особливо об’ємним документом, і ми бачили безліч прикладів, в яких вебмайстри сайту реалізовували виключно популярні вимоги, про які написано сотні статей в Інтернеті. Це наштовхує на думку, що фахівці полінувалися вивчити повну версію Інструкції, запровадивши лише ті правки, про які говорять і знають усі.

Нашій команді неодноразово вдавалося отримати більш високі результати для своїх клієнтів завдяки докладному вивченню цього файлу та вичерпній реалізації рекомендацій Гугла. Увага до деталей завжди виграє. Але, як ви розумієте, увага потребує більше часу, ніж поверховий погляд, що позначається на вартості розкручування сайту.

Які гарантії ви даєте?

Ми понад 15 років надаємо послуги з розкручування сайту, і за цей час реалізували більше 3060 успішних проєктів у різних нішах.

Середній стаж співробітників нашої команди — 3-5 років, але також ми маємо фахівців, які працюють у компанії 10 років. Тому ми з впевненістю можемо гарантувати, що над вашим проєктом будуть працювати висококваліфіковані кадри, які зроблять все можливе для досягнення максимального результату.

За роки роботи ми пройшли безліч глобальних та різких змін у правилах розкручування сайтів, і щоразу пліч-о-пліч працювали з нашими клієнтами для збереження результатів та досягнення нових вершин.

Тож ми гарантуємо, що ви не залишитеся віч-на-віч з вашим сайтом у скрутну хвилину — ми будемо поруч і підтримаємо вас, як завжди це робили і продовжуємо робити для всіх наших клієнтів.

Якщо ви хочете знайти нові точки зростання вашого сайту — замовте експрес-аудит у нашого менеджера за телефоном: +380 44 538-01-61 або за допомогою форми на сайті.

Ми будемо раді допомогти вашій компанії досягти нових цілей!

Do something to stop this war! Russians are killing our children and civilians!