⬆️ Переможці в номінації Search Innovation

Надішліть заявку
і отримаєте пропозицію

Форма заявки

Залиште заявку. Наш фахівець вивчить ваше завдання і передзвонить, щоб уточнити деталі.


Форма резюме


Відправляючи резюме, ви приймаєте наші умови
Угоди користувача і Політики конфіденційності.

Надішліть заявку
і отримаєте пропозицію

Політика нашого інтернет-сайту щодо обробки персональних даних користувачів

Загальні умови

Політика нашого інтернет-сайту щодо обробки персональних даних користувачів, опублікована у цьому розділі, підготовлена ​​відповідно до вимог Закону України № 5491-VI від 20.11.2012 «Про захист персональних даних», та визначає порядок збору, обробки та використання персональних даних користувачів, а також забезпечення безпеки таких даних через інформацію, що пропонується нашим Інтернет-сайтом для отримання послуг SEO, контекстної реклами, розкрутки та просування сайтів, веб-аналітики, SMM та реклами в соціальних мережах (далі — Оператор).

  1. Оператор визначає найважливіші умови для постійного провадження своєї діяльності — забезпечення захисту прав і свобод кожного користувача під час збору та обробки персональних даних, включаючи забезпечення конфіденційності, особистих та сімейних таємниць.
  2. Ці правила містять всю інформацію щодо ставлення до персональних даних, які Оператор може отримати під час своєї професійної діяльності https://aweb.ua/.

Визначення основних понять, що використовуються у цій політиці

  1. Особисті дані, отримані користувачем, обробляються автоматично – за допомогою програмних методів, включаючи штучний інтелект, введений оператором.
  2. Інтернет-сайт — віртуальний ресурс, що містить у вільному доступі графічні та інформаційні матеріали, які можуть переглядати всі користувачі сайту за адресою: https://aweb.ua, а також бази даних, вбудовані алгоритми та системи, невидимі на сторінках порталу, але які слугують основою для нормальної роботи ресурсу.
  3. Перерва в обробці даних — зупинка збору та обробки персональних даних користувачів на деякий час (дозволяється уточнювати необхідні дані користувачів).
  4. Обробка персональних даних — це дія або сукупність дій, що виконуються автоматичними алгоритмами або без них, щодо персональних даних користувачів, наданих Оператору. Оператор має право збирати, зберігати, систематизувати, оновлювати, використовувати, передавати (розповсюджувати або надавати доступ), видаляти, знеособлювати та знищувати персональні дані, надані Користувачем або іншою організацією.
  5. Система персональних даних — інформація про користувачів, що зберігається в базах даних, а також інформаційні технології та засоби для їхньої належної обробки.
  6. Анонімізація (знеособлення) персональних даних — це комплекс заходів, завдяки яким визначення персональних, що відносяться до певного користувача, неможливе без використання додаткових або уточнюючих даних.
  7. Персональні дані — інформація, що прямо чи опосередковано стосується загального портрета або конкретного користувача Інтернет-сайту https://aweb.ua/
  8. Оператор — юридична або фізична особа, державний або муніципальний орган, який самостійно або разом з іншими компаніями (особами) збирає та обробляє персональні дані користувачів, а також визначає мету їх збору, обробки, компоненти такої інформації та можливі подальші дії з персональними даними.
  9. Користувач — будь-яка людина, яка відвідала Інтернет-сайт https://aweb.ua/
  10. Надання персональних даних — дії, що дозволяють оператору розкривати дані користувача одному чи колу певних осіб.
  11. Поширення персональних даних — розкриття даних користувачів невідомій особі або колу сторін, включаючи публікацію таких даних у традиційних та/або інтернет-ЗМІ, а також передачу даних внаслідок атаки хакера або публікацію у вільному доступі будь-яким іншим способом.
  12. Транскордонна передача персональних даних — це передача даних користувачів, отриманих Оператором, для використання або зберігання на території іншої держави, що передбачає використання іноземними органами влади, а також фізичними особами з іноземним громадянством або юридичною особою, зареєстрованою на території іншої держави.
  13. Знищення персональних даних — видалення даних користувача без права на відновлення інформації, а також знищення фізичних або хмарних носіїв, що містять таку інформацію.

Оператор має право обробляти такі персональні дані Користувачів:

  1. Повне ім'я
  2. Адреса електронної пошти
  3. Інтернет-сайт збирає та обробляє неперсоналізовані дані про користувачів (включаючи файли cookie), використовуючи інструменти збору веб-статистики (Google Analytics, Яндекс.Метрика та інші).
  4. Перелічені дані, і навіть опубліковані далі у тексті Політики, об'єднуються Оператором у загальну концепцію Персональних даних.

Цілі обробки персональних даних, отриманих від Користувачів:

  1. Надання Користувачеві доступу до послуг та контенту, опублікованих на інтернет-сайті.
  2. Повідомлення Користувача про зміни в роботі, акції, спеціальні пропозиції та різноманітні заходи шляхом надсилання листів на електронну пошту. Кожен користувач Інтернет-сайту може відмовитися від отримання таких листів, надіславши письмову відмову по e-mail з темою листа «Відмова від повідомлень про нові товари та послуги та спеціальні пропозиції» на адресу служби підтримки: aweb@aweb.ua.
  3. Знеособлені дані, які Оператор збирає за допомогою перерахованих вище інструментів, використовуються для збору статистики про поведінку Користувача на інтернет-ресурсі, покращення роботи сайту та його контенту.

Правова основа для обробки персональних даних користувача

Оператор має право обробляти персональні дані Користувача лише в тому випадку, якщо Користувач самостійно передав такі дані шляхом заповнення форм, анкет, опитувань, опублікованих на сайті https://aweb.ua//. Заповнення та надсилання даних неможливе без згоди на збір та обробку даних. Крім того, надіславши згоду, Користувач підтверджує, що ознайомився з цією Політикою та приймає її положення.

Оператор має право обробляти знеособлені дані про Користувача лише в тому випадку, якщо такі дії дозволені у налаштуваннях браузера (дозволено зберігання файлів cookie та використання технології JavaScript).

Положення про збір, зберігання, передачу, обробку та інші дії щодо персональних даних Користувача.

  1. Відповідно до вимог чинного законодавства, безпека персональних даних, які обробляє Оператор, забезпечується комплексом технічних, організаційних та правових заходів, необхідних для максимального захисту.
  2. Оператор зобов'язується забезпечувати безпеку персональних даних, а також захищати їх від доступу третіми особами та розкриття шляхом публікації у відкритому доступі всіма можливими способами, включаючи механізми кібербезпеки та шифрування бази даних.
  3. Персональні дані, отримані Оператором, за жодних обставин не передаються для використання третім особам, за винятком запитів від державних органів юстиції або уповноважених ними осіб у порядку, встановленому чинним законодавством.
  4. Користувач може змінити свої персональні дані при виявленні помилкової чи неправдивої інформації — для цього необхідно надіслати листа за адресою служби підтримки Оператора: aweb@aweb.ua із темою листа «Оновлення персональних даних».
  5. Відповідно до чинного законодавства, терміни обробки персональних даних не обмежені, але Користувач може в односторонньому порядку відкликати згоду на обробку даних Оператором, надіславши лист з темою листа «Відгук згоди на обробку персональних даних» за адресою служби підтримки Оператора: aweb@aweb.ua.

Положення Політики щодо транскордонної передачі персональних даних.

  1. Перед початком робіт з транскордонної передачі персональних даних Користувача, Оператор повинен переконатися, що на території держави, яка просить доступ до даних, буде забезпечено надійний захист прав суб'єктів персональних даних.
  2. Якщо країна, яка запитує доступ до персональних даних Користувача, не відповідає вимогам безпеки, транскордонна передача даних можлива лише за письмовою згодою Користувача або на підставі існуючого договору, однією зі сторін якого є Користувач.

Заключні положення

  1. Кожен користувач Інтернет-сайту в будь-який час може витребувати пояснення з питань, що його цікавлять, зв'язавшись зі службою підтримки оператора за адресою: aweb@aweb.ua.
  2. Цей документ відображає всю Політику щодо обробки персональних даних, тому ми просимо вас періодично відвідувати цю сторінку за адресою: https://aweb.ua/, аби переконатися, що ви погоджуєтесь з усіма положеннями Політики.
  3. Політика обробки персональних даних не обмежена за тривалістю; отже, час дії залишається необмеженим, доки не буде опубліковано новішу версію документа.

Анна Журба
менеджер проектів

Дізнайтеся вартість вашого проекту

Надішліть заявку
Отримайте пропозицію
Do something to stop this war! Russians are killing our children and civilians!