⬆️ Переможці в номінації Search Innovation
Google Partner

Aweb впроваджує віддалену роботу через коронавируса 2019-nCoV (COVID-19)

Автор: Олег Гаврилюк
Руководитель оптимизаторов
4,00 3 оцінки
0 коментарів

Головним пріоритетом Aweb є здоров’я і безпеку наших співробітників. Оскільки коронавірус COVID-19 перетворюється в глобальну проблему охорони здоров’я, ми прийняли рішення попросити всіх співробітників працювати з дому до подальшого повідомлення. Наша мета – мінімізувати ризик для співробітників і знизити ймовірність поширення вірусу серед наших співробітників, їх сімей та спільнот, в яких ми працюємо.

Незважаючи на те, що у нас немає підтверджених або підозрюваних випадків зараження вірусом співробітників, ми продовжуємо діяти через обережності. Як провідна технологічна компанія, ми добре підготовлені до того, щоб продовжувати обслуговувати клієнтів, працюючи в віддаленої робочої середовищі. Ми постійно оцінюємо цю розвивається ситуацію і коригуємо тактику, грунтуючись на новій інформації, щоб забезпечити безпеку наших співробітників.

Хоча ми визнаємо, що ці заходи можуть бути незручними, ми вважаємо, що це правильна дія для захисту здоров’я і благополуччя наших співробітників, в той же час дозволяючи нам продовжувати виконувати нашу місію.

Do something to stop this war! Russians are killing our children and civilians!